lördag 27 september 2014

Vad hände? När?

Men hjälp vad fort han växer nu då! 

I lite mer än 3 veckors tid hade han stl 50 i kläder. Över en natt blev de aldeless försmå. Nu är han 5 veckor och bodysarna och pyjamaserna börjar bli försmå i längden. Inte så konstigt igentligen då jag har väldigt lång överkropp... Så nu la jag precis in 62 kläderna i tvättmaskinen. Nu gäller det att i alla fall använda alla bodys minst 1 gång i 56 innan dem oxå läggs ner i lådan. 
Däremot byxor.. I vissa från Ullared står det 44 i som han fortfarande kan ha. Så det är ju så klart väldigt olika på märke och från plagg till plagg. 

Ska bli spännande att se hur länge han kan ha 62 plaggen. 

Inatt har vi kört med 2*2 ml koksaltlösning i varje borre. Vid olika tillfällen. Alltså inte 4ml i varje borre samtidigt.  Men det känns faktist som att det har hjälpt rätt bra!  Ha har dock sovit lite mer oroligt inatt efter att han fått lösningen, men vem skulle inte göra det när man hela tiden måste svälja sitt snor. Jag är impad över att han inte har spytt! 

Nu sitter vi och gosar. För om några timmar får vi besök och då är det andra som vill gosa.  Men nu ska lilleman ha mat. Hoppas att han kan sova en stund så han är vaken när vi har besök sen. 

Idag kör vi på bilar ;-) 




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar