tisdag 26 augusti 2014

Lite kort om dagarna.


24/8
I söndags åkte vi hem till farmor och farfar. De myste massor och gav fin pyjamas och strumpor från pop.


På eftermiddagen kom mormor och morfar och hälsade på. Vi åt mat tillsammans sen myste de med A tills det va dax att åka hem. Av mormor och morfar har A/vi fått 


Super gullig bok! Tänkte att jag skulle skriva lite mer i den på torsdag om jag inte orkar ikväll. 

Vi tänkte kolla efter en skrivare i morgon så att vi kan skriva ut våra egna kort och klistra in. Skönt att slippa åka in o framkalla hela tiden.. O så kan man ju välja olika storlekar om man gör det själv. Eller det kanske man kan annars me. Jag vet inte.. 



26/8
Idag har faster varit på besök. Det va jätte trevligt! A sov så gott i hennes famn och mådde jättebra!  Han fick jätte fina saker av henne. 




Efter att hon hade åkt bestämde vi oss för att ta den första barnvagnspromenaden. Vi behövde även handla så passade på att gå dit. Det blev ca 1 timma fram-handla-hem. Det är inte långt. Men vi gick inte fort. A sov gott i vagnen hela tiden. 

Bilden är tagen efter att vi kommit hem igen och är inomhus. Han låg alltså inte så bar och öppen ute på promenaden! 

Som vanligt så är det alltid något man glömmer att köpa.. Tänker att det där kommer vi ihåg utan att skriva upp. O så kommer man innanför dörren o tänker.. Ja visst ja! Tur att det inte är livsviktiga saker och att man kan köpa det en annan dag. 

Nu ligger jag uppe i sängen o tänkte försöka sova lite. Nätterna är inte jätte roliga.. Så får passa på att sova på dagen. M och A är där nere och passar på att ha pappa och son mys. <3 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar